""Berättelser och kommentarer

Berätta gärna om något du upplevt med eller tycker om Dropgolf. Är det OK att citera dig? Editering/förkortning kan ske.

Vi arrangerade en tävling i Dropgolf på Visby GK i september 2014 för ett 25-tal vänner. Det var mycket lyckat och uppskattat. Anita och Peter Groth

Tycker att idén med Dropgolf är intressant. Konservatismen är största motståndaren.Bo Matson, f d ordförande i Rya GK

Dropgolf är väldigt utmanande och omväxlande, för mig är det super för att höja min nivå på närspelet. Vivas bloggpost om Dropgolf. Viva Schlasberg, spelande golfpro på bl a Nordea Tour och Ladies European Tour.

Jag tror tror på konceptet Dropgolf. Kul att Svalövs golfklubb hakar på! Per Persson, samordnare för golfturism på Region Skåne.

Jag använder Dropgolf i min undervisning och spelar också själv. Mycket kul. Hasse Bergdahl, golftränare

Dropgolf är en mycket bra idé. Jag spelar mycket golf, men tyvärr tar det alltför mycket TID.Christer Tedestål, Falsterbo.

Sedan några år har jag inte längre ett golfmedlemskap i vår Country club. Jag är medlem för tennis, gym och social events, men golf tar alltför lång tid och det är frustrerande att spela när man gör det så sällan. Dropgolf skulle jag kunna spela när som helst. Lars von Kantzow, Raleigh, NC. USA.

Jag gillar verkligen Dropgolf-konceptet. Jag ska presentera det för min styrelse och förhoppningsvis blir vi den första klubben i Dropgolfs Nätverk. Håkan Anderberg, klubbchef Landskrona GK (så blev det inte)

Jag tycker att Dropgolf är intressant och ska informera en del av mina kollegor i en del europeiska kommittéer där jag är medlem. Jag kan också se att våra pro:s kommer att ge fler lektioner i närspel. Stig Persson, klubbchef Ljunghusen GK

Golf är för mig rogivande med en touch av spänning. Att komma så nära natursköna platser och krydda det med nöje kan inte gå fel. Dropgolf är utmärkt! David Hedlund, Stockholm

stories om golf och Dropgolf

En bild värd en berättelse

Golfpro:s om Dropgolf

Jag ser Dropgolf som ett komplement till vanlig golf. Mark Dewdney, Bokskogens GK

Har spelat många rundor Dropgolf med medlemmar i Svalövs GK.Peter Jakobsson, Svalövs GK

Jag ser många möjligheter med Dropgolf. Andreas Westerberg, Landskrona GK.

Jag avslutade en 2-dagars nybörjarkurs på Elisefarm med 9 hål Dropgolf. Mycket uppskattat. Hasse Bergdahl, Niblick golf