""Möten, mat och golf

Golf är för de flesta ett trevligt sätt att umgås i en vacker miljö. Även i det moderna affärslivet finns plats för golf, men i likhet med att långa affärsmiddagar har ersatts av lunch- och frukostmöten har golfanläggningar mycket att vinna på att erbjuda en snabbare helhetsupplevlelse än en golfrunda på drygt fem timmar och en smörgås.

golflunch

Dropgolf och lunch

På en Dropgolf-lunch hinner spelarna på en relativt kort tid gå 6-9 hål Dropgolf och äta lunch.

Allt fler uppskattar nya former av golf och samvaro som tar lite mindre tid.

En Dropgolf-lunch har ett fast pris för greenfee-gäster och inkluderar 9 hål Dropgolf och en Dagens rätt med vatten/lättöl och kaffe. Varje klubb och restaurang bestämmer sin egen prissättning. Erbjudandet anges också på denna sida och på Dropgolfs klubblista.

golfrestaurang Golfrestaurangen som konkurrensfördel

I takt med alla klubbars arbete för att behålla och attrahera nya medlemmar är klubbens restaurang en viktig resurs. Restaurangen drivs ofta av en fristående entreprenör och då är samverkan extra viktigt.

En del klubbar ligger så bra till att en resa dit över en lunch och några hål golf kan rymmas även i en dag fylld med andra saker att göra. Det skulle kunna finnas några Dropgolf-set på klubben så att även icke golfare kan slå några slag.

Golfrestauranger som fått beröm

Skånebaserade Livsmedelsakademin är en av de organisationer som testar golfrestauranger. 2012 vann restaurangen på Falsterbo GK detta goda pris som Skånes bästa golfkrog.

Omsorgsfullt tillagad husmanskost på fina råvaror och full koll på detaljerna.

Möjligen kan sägas att priset inte bör avgöras i ett provkök utan precis som till exempel krogtesterna i Dagens Industri väga samman faktorer som mat, service, miljö och andra aspekter.

2013 gick priset för Sydsveriges Bästa golfkrog till Maderiet på Bokskogens golfklubb.

Restaurangen på Halmstad GK är också bland de prisbelönta (2012 och 2013).

lunch på golfklubben

Värt en omväg

Lunch- och golferbjudande

Dessa golfklubbar, som är med på Dropgolfs klubblista har ett paketerbjudande för Dagens rätt och 6-9 hål Dropgolf.

  • Sverige
  • Ännu ingen
  • Din klubb