"" Användarvillkor

Genom att besöka och använda denna hemsida accepterar du, att du har läst och accepterat följande användarvillkor.

Innehållet på denna hemsida är skyddat av vår copyright såvida denna uppenbarligen inte tillhör någon annan eller att så direkt har uttryckts. De registrerade varumärkena Dropgolf och Another attitude ägs av Johan Schlasberg, Sweden (Dropgolf). Andra varumärken som nämns ägs av respektive parter.

Vi anstränger oss för att denna hemsida alltid ska vara tillgänglig och kunna erbjuda avsedd service. Men om detta av någon anledning inte fungerar som avsett, kan Dropgolf inte hållas ansvarig för detta eller göras ansvarig för de eventuella skador detta kan ha drabbat användare eller någon annan.

Vänligen notera att Dropgolf AB inte tar emot ej beställt material på ett sådant sätt och på sådana villkor att det därigenom kan uppkomma någon form av rättighet för avsändaren visavi Dropgolf AB. För en mer omfattande formulering se motsvarande text på vår engelska hemsida.

""Integritet

Din integritet är viktig. Vi har en intergritetspolicy som gäller hur vi hanterar dina personliga data.

Vi avslöjar och delar inte med oss någon personlig information till någon utomstående part. Den statistik vi visar är av övergripande och neutral karaktär.

Vi säljer inte reklam på hemsidan.

Användarvillkor

Tack för att du läser denna sida.
Välkommen in.